Spring til indhold

Drop-in i svømmehallen

Drop-in i svømmehallen

Hop i bassinet, og få rørt kroppen med forskellige drop-in hold i svømmehallerne.

3 enkle trin: Sådan gør du!

 

  1. Kom ned i svømmehallen. 
  2. Køb billet i automaten i svømmehallen (se priser længere nede på siden). Billetten til svømmehallen er et armbånd, der også er nøglen til dit skab i omklædningsrummet. 
  3. Gå i bad, klæd om og gå ind i svømmehallen - vi mødes ved bassinet 5 min før holdet starter.

Husk, du er velkommen til at svømme på egen hånd både før og efter dit drop-in hold.

Hvad er drop-in?

Drop-in hold betyder, at du uden forudgående tilmelding kan deltage på dét hold, der passer dig bedst, og når det passer ind i din hverdag. 

Alt hvad du skal gøre er at betale for 'drop-in', når du køber din billet/badearmbånd til svømmehallen i automaten på stedet. Pladserne til drop-in er først til mølle.  

Aqua fitness

Aqua fitness er en træningsform, der tager udgangspunkt i øvelser, som træner hele kroppen på en sjov og effektiv måde.

Træningen har til formål at forbedre din kondition og balance samt smidiggøre og styrke kroppens muskler. Vandets egenskaber gør det muligt at variere træningen på en inspirerende måde, da vandet giver stor bevægelsesfrihed, så man kan udføre øvelser, som ikke kan lade sig gøre på land.

Det gode ved Aqua fitness er også, at du ikke behøver at have tidligere erfaringer med aktiviteterne, så kan alle være med uanset alder og træningsniveau.

Undervisningen henvender sig til personer som elsker vand. Træningen foregår primært i familiebassinet i Rundforbi men kan også foregå i 25 meter bassinet. I Birkerød foregå træningen altid i et 25 meter bassin. Øvelserne udføres med og uden redskaber.

 

Praktisk info

 

Derfor skal du træne i vand

  • Vandets egenskaber tilbyder stor bevægelsesfrihed, og du vil opleve at få sved på panden, udfordre din styrke og balance på en sjov og effektiv måde.