Filmdag i Rundforbi Svømmehal til efteråret

Lørdag den 5. oktober er der filmdag i Rundforbi Svømmehal. Man kan se 'Den Lille Havfrue' og 'Piranha DD'.

Den Lille Havfrue

Er børnene vilde Ariel og hendes søstre? Så kom og dyk ned i havet med 'Den Lille Havfrue' og oplev Disneys fantastiske undervandseventyr, baseret på H. C. Andersens tidløse fortælling.

Lørdag den 5. oktober kl. 14 viser Rundforbi Svømmehal 'Den Lille Havfrue'.  Fra kl. 13 er der mulighed for at  hoppe i vandet og prøve at svømme med havfruehale.

Om filmen: 

Den altid muntre havfrue, Ariel, lever i havet med sin far, Kong Triton, sine søstre, sine venner, fisken Tumle og den calypso-syngende krabbe, Sebastian. De bor i et paradis, men Ariel kan ikke lade være med at fantasere om, hvordan livet er på land. 

Der er mulighed for at bade i svømmehallen en halv time inden filmen og man kan også prøve en havfruehale.

Det er fantastisk at se film i svømmehallen. Begivenheden går i al sin enkelthed ud på at flyde rundt i en badering , imens Den Lille Havfrue bliver vist på storskærm. En billet til en fantastisk oplevelse som vækker alle sanser.

Filmen 'Den Lille Havfrue' er anbefalet fra 7 år. 

Pris pr. billet er 140 kr. + billetgebyr (Prisen er inkl. indgang til svømmehallen).

1 voksen + 1 barn kr. 199 kr. + billetgebyr

Piranha DD

Lørdag den 5. oktober kl . 17 viser Rundforbi Svømmehal filmen Piranha DD. 

Det er fantastisk at se film i svømmehallen, hvor vandet er 34 grader varmt… men denne biograf er alligevel ikke for alle. Begivenheden går i al sin hårrejsende enkelthed ud på at flyde rundt i en badering i svømmehallen i mørket, mens kultklassikeren Piranha DD bliver vist på storskærm.

En billet til den angstprovokerende oplevelse. Du får en badering, og så får du selvfølgelig lov til at krølle tæer og kigge nervøst ned i vandet omkring dig.

Om filmen:
Det er 1 år siden, at badegæsterne ved Lake Victoria blev angrebet af forhistoriske piratfisk med en glubende appetit - nu er et nyt blodbad på vej. I vandlandet The Big Wet forsøger ejeren at lokke besøgende til forlystelserne ved at oprette et særligt pool-område, hvor badetøj er unødvendigt og hvor teenage-hormonerne får frit spil. Parken er proppet med lystne unge, da en flok sultne piratfisk finder vej til parkens vandforsyning.

Så kom i Rundforbi Svømmehal den 9. februar hvis du tør? Rundforbi Svømmehal lover en sansevækkende oplevelse.

Piranha DD er anbefalet fra 15 år. Børn og unge mellem 7 og 14 år kan kun se Piranha DD ifølge med en betalende voksen.

Pris pr. billet 140 kr. + billetgebyr (Prisen er inkl. indgang til svømmehallen).

Køb snacks til filmen...

Under filmen ville det være muligt at købe:

Sodavand 24,-

Vand 10,-

Øl  25,-

Popcorn 15,-

Blandet slik pose 15,-

Müesli bar 5,-

Det er ikke tilladt at medbringe noget selv.

Praktisk info

Under filmene ville det være muligt at købe drikkevarer og snacks i svømmehallen. Mad og drikke må kun nydes ved områder med border og stole.

Børn under 8 år skal være ifølge med en betalende voksen til begge film.

For begge film gælder det, at man på dagen skal møde op senest 30 minutter før filmenen begynder. 

Det vil være muligt at bestille/købe mad i Café Orange, som man kan spise inden eller efter filmen. Hvis man ønsker at spise efter filmen, bedes man bestille på forhånd.

Café Orange