Spring til indhold

Om svømmehallerne

Om svømmehallerne

Forbered dig på din tur i svømmehallen, og læs her praktiske informationer om de to offentlige svømmehaller i Rudersdal Kommune.

 

Foto: Birkerød Svømmehal - det gamle bassin
Birkerød Svømmehal

Svøm inde og ude

Birkerød Svømmehal har 2 x 25 meter bassin og et 32-34 graders varmtvandsbassin i størrelsen 4,5 x 8 meter som er indrettet med handicaplift. I svømmehallen finder du også sauna og særlige handicapvenlige omklædningsrum.

Den hyggelige svømmehal har et aktivt foreningsliv, som sætter sit præg på dagligdagen. Der er etableret udendørs poolområde og beachvolley.

Adressen: Bistrupvej 1, 3460 Birkerød

Mail: svoemmehallerne@rudersdal.dk

 

Foto: Rundforbi Svømmehal - med kunst
Rundforbi Svømmehal

Familiebassin, vipper og 25 meterbassin

Rundforbi Svømmehal er med sin flotte glasfacade og udkig til naturskønne områder et særpræget bygningsværk.

Omklædnings- og badeafsnit er placeret med direkte udgang til bassinerne, og et særligt afsnit muliggør omklædning for grupper.

Vi har et 25 meter-bassin, hvor der kan svømmes, og har man lyst til at springe, kan det gøres fra vores 1- og 3-meter-vippe. Vi har et 30 graders familiebassin, hvor vanddybden er 90 centimeter.

I familiebassinet findes altid legetøj til de mindste. Desuden lokker vipperne vovehalsene op i højderne. 

Vi har særlige tilbud til pensionister, men også voksne og børn kan finde interessante arrangementer.

Adresse: Egebækvej 118-120, 2850 Nærum

Mail: svoemmehallerne@rudersdal.dk

Billetsystem

Begge svømmehaller har en selvbetjent billetautomat. Det er KUN muligt at købe billet med dankort eller ved at betale med MobilePay. Svømmehallerne modtager ikke kontanter. 

I automaten vælger du den typebillet du ønsker - om du ønsker en enkel tur i svømmehallen eller har brug for et ti-turs armbånd. Billetten til svømmehallen er et armbånd, der også er nøglen til dit skab i omklædningsrummet. Skulle du glemme nummeret på dit skab kan du i omklædningrummet scanne dit armbånd og få oplyst dit skabsnummer. 

Obs

Det er forbudt at undervise privat i bassinerne i de offentlige svømmehaller.

Kontakt 

Har du spørgsmål vedr. din tur i svømmehallen eller andre spørgsmål omkring svømmehallerne, er du velkommen til at kontakte:

 

 

 

Red liv

Når et menneske falder om med hjertestop, er hurtig hjælp afgørende. Derfor er det vigtigt at træde til, når det gælder. Du finder hjertestartere i begge svømmehaller. Læs mere:

Hjertestartere