Om svømmehallerne

Om svømmehallerne

Forbered dig på din tur i svømmehallen, og læs her praktiske informationer om de to offentlige svømmehaller i Rudersdal Kommune.

 

Foto: Birkerød Svømmehal - det gamle bassin
Birkerød Svømmehal

Svøm inde og ude

Birkerød Svømmehal har 2 x 25 meter bassin og et 32-34 graders varmtvandsbassin i størrelsen 4,5 x 8 meter som er indrettet med handicaplift. I svømmehallen finder du også sauna og særlige handicapvenlige omklædningsrum.

Den hyggelige svømmehal har et aktivt foreningsliv, som sætter sit præg på dagligdagen. Der er etableret udendørs poolområde og beachvolley.

 

Foto: Rundforbi Svømmehal - med kunst
Rundforbi Svømmehal

Familiebassin, spa og meget mere

Rundforbi Svømmehal er med sin flotte glasfacade og udkig til naturskønne områder et særpræget bygningsværk.

Omklædnings- og badeafsnit er placeret med direkte udgang til bassinerne, og et særligt afsnit muliggør omklædning for grupper.

Vi har et 25 meter-bassin, hvor der kan svømmes, og har man lyst til at springe, kan det gøres fra vores 1- og 3-meter-vippe. Vi har et 30 graders familiebassin, hvor vanddybden er 90 centimeter.

I familiebassinet findes altid legetøj til de mindste. Desuden lokker vipperne vovehalsene op i højderne. Er man ikke til leg, kan man sætte sig i det 37 grader varme spabad og få dejlig massage.

Vi har særlige tilbud til pensionister, men også voksne og børn kan finde interessante arrangementer.

Billetsystem

Begge svømmehaller har en selvbetjent billetautomat. Det er KUN muligt at købe billet med dankort eller ved at betale med MobilePay. Svømmehallerne modtager ikke kontanter. 

I automaten vælger du den typebillet du ønsker - om du ønsker en enkel tur i svømmehallen eller har brug for et ti-turs armbånd. Billetten til svømmehallen er et armbånd, der også er nøglen til dit skab i omklædningsrummet. Skulle du glemme nummeret på dit skab kan du i omklædningrummet scanne dit armbånd og få oplyst dit skabsnummer. 

Obs

Det er forbudt at undervise privat i bassinerne i de offentlige svømmehaller.

Kontakt 

Har du spørgsmål vedr. din tur i svømmehallen eller andre spørgsmål omkring svømmehallerne, er du velkommen til at kontakte:

 

 

 

Red liv

Når et menneske falder om med hjertestop, er hurtig hjælp afgørende. Derfor er det vigtigt at træde til, når det gælder. Du finder hjertestartere i begge svømmehaller. Læs mere:

Hjertestartere