Spring til indhold

Babysvømning

Babysvømning

Leg og lær i vandet

Der er intet som at opleve begejstrede babyer plaske rundt i vægtløs tilstand. Nyd samværet med din baby i varmt vand, og giv dit barn et trygt og naturligt forhold til vand.

Babysvømning i Rudersdal

Du kan henvende dig til Svømmeklubberne Søllerød Svømmeklub (Rundforbi Idrætsanlæg) og Sigma Swim (Birkerød Svømmehal) omkring babysvømning.

 

Svømning for børn
Svømning for de små

Søllerød Svømmeklub

Gennem lege, sanglege og øvelser bliver børnene fortrolige med vandet og udvikler deres færden i vand i samspil med far eller mor. Søllerød Svømmeklub tilbyder undervisning for børn i alderen tre år og opefter.

Se de forskellige hold på klubbens hjemmeside:

Søllerød Svømmeklub

baby
Svømning for babyer og småbørn

Sigma Swim

Babysvømning er et intenst samvær mellem mor/far/bedsteforældre og barn, hvor det primært foregår på barnets præmisser. I undervisningen vil der blive lagt vægt på følgende grundlæggende færdigheder: Vejrtrækning, bevægelse, flyde, dykke og springe. 

Sigma Swim tilbyder undervisning for babyer (0-1 år). Klubben har også undervisning for familier med småbørn. 

Se holdene på klubens hjemmeside:

Sigma Swim

Obs - vigtigt!

Babyer og små børn SKAL altid have badeble og tætsluttende neopren blebadebuks på. 

Badeble og badebuks er et krav for at undgå uheld og urenheder i vandet! Først når barnet er 100% ‘sikker toiletgæst’ kan badebleen og badebuks undlades.

Kravet om badeble og badebuks gælder både, når du bader alene med dit barn, og når du er tilmeldt babysvømningshold via fx Sigma Swim. Det giver den bedste vandkvalitet for din baby, for dig og for vores øvrige besøgende - med andre ord for os alle sammen.

Neopren blebadebukserne køber du i svømmehallen hos personalet.  Du kan købe badebleer på nettet samt i forskellige dagligvarebutikker og babyudstyrsforretninger.

Sådan gør du?

Badebukser skal sidde tæt omkring lår og mave, dvs. at hele engangsbadebleen skal være dækket af badebuksen for at mindske risikoen for udslip i vandet. 

Har du spørgsmål?  

Spørg meget gerne personalet, og få vejledning og hjælp. 

Barnevogne og klapvogne i svømmehallen

Det er ikke tilladt at stille sin barnevogn eller klapvogn i indgangspartiet ved svømmehallen. Da en barnevogn nemt bliver til mange, har vi desværre ikke plads til det. Der skal være plads og fripassage for alle besøgende. Vi håber, du vil respektere dette.