Vil du med i vandet i 2020?

I Rundforbi og Birkerød Svømmehal kan du hoppe i bassinet og træne hele kroppen med forskellige drop-in hold. Træningen i vand giver dig mulighed for at trimme musklerne, strække kroppen eller få pulsen op og opnå fysisk og psykisk velvære.

Hvis du har lyst til at få mere motion eller prøve nyt i det nye år, så er drop-in i svømmehallerne måske noget for dig.

Alle hold er drop-in hold, hvilket betyder, at du uden forudgående tilmelding kan deltage på dét hold, der passer dig bedst, og når det passer ind i din hverdag. 

Alt hvad du skal gøre er at betale for 'drop-in', når du køber din billet/badearmbånd til svømmehallen i automaten på stedet. Pladserne til drop-in er først til mølle - og i Birkerød skriver du dig på listen i foyeren, når du kommer til svømmehallen. I Rundforbi Svømmehal er der som udgangspunkt altid plads.

Hvad skal du droppe ind til?

Du kan prøve Aqua fitness, Aqua yoga, nakke og skuldertræning samt rygtræning i Birkerød Svømmehal eller Aqua fitness og Aqua gym i Rundforbi Svømmehal.

Find beskrivelser af holdene her:
Drop-in i svømmehallerne

Hvor, hvornår, hvad?

Du kan se ugeskemaet her:

Ugeskema over drop-in i svømmehallerne pr 06.01.20

Du kan også se oversigten som pdf her (så kan du printe den ud og hænge på opslagstavlen):

Ugeskema over drop-in i svømmehallerne pr. 06.01.20

 

Undervisningen begynder igen fra torsdag den 2. januar i Rundforbi Svømmehal og mandag den 6. januar i Birkerød Svømmehal.  

Bemærk

Der er enkelte ændringer i tider og hold i 2020-sæsonen fra den 6. januar.