Tillykke til prismodtagerne

Rudersdal Kommune afholdte fredag den 28. september – for 4. år i træk – en stor fest for alle frivillige i Rudersdal. Til festen blev blandt andet årets Ungdomslederpris uddelt.

I år var festen, der foregik på Kulturcenter Mariehøj, som noget nyt lagt på Danmarks nationale frivilligdag, Frivillig Fredag.

Ved frivilligfesten, der er en anerkendelse af og en netværksmulighed for de mange frivillige, der gør et stort stykke arbejde i kommunen, uddeles traditionen tro en række priser af borgmester Jens Ive.

Efter prisuddelingen var der udover mad og live jazz mulighed for at høre et oplæg med den tidligere dobbelt-verdensmester i roning Mette Bloch, der holdt oplæg om motivation.

 

Ungdomslederprisen

Ungdomslederprisen uddeles til en frivillig ungdomsleder, som har ydet en særlig ledelsesmæssig indsats i Rudersdal Kommune inden for det organiserede forenings- og kulturliv. Ungdomslederprisen er fælles for alle foreningstyper.

”Vi er glade for at kunne give blot en lille smule igen i forhold til alt det, du har givet dine klubber og dit lokalsamfund.” sagde borgmesteren, da han overrakte Uffe Kemnitz Ungdomslederprisen 2018.

Uffe Kemnitz var indstillet af bestyrelserne for FC Rudersdal, FC Holte og BSV af 2016 for hans store og frivillige engagement for unge i Rudersdal Kommunes fodboldmiljø.

Med ungdomslederprisen fulgte et værk af årets kunstner Ulla Bjervig.

 

Ved samme lejlighed blev Kulturprisen, Talentprisen og Frivilligprisen også uddelt. Læs mere om hvem der modtog de øvrige priser og hvorfor:

Og priserne gik til...