SNIK Gymnastik laver hold for børn med særlige behov

Et samarbejde mellem SNIK Gymnastik, Fundamentals og Rudersdal Kommune har gjort det muligt at oprette et hold, der tilbyder Parkour for børn, der har udfordringer med at indgå i sociale relationer og som har brug for en tryg og struktureret ramme til sin sport.

”Alle børn skal have muligheden for at have et aktivt fritidsliv sammen med andre, og det vil vi gerne hjælpe til med”, siger formand i SNIK Gymnastik Maria Søderberg og fortsætter:”Vi har masser af tilbud til børn og unge, og vi er glade for at kunne udvide med et tilbud til dem, der kan have brug for en ekstra indsats for at få en god oplevelse med bevægelse”.

Om holdet

Holdet bliver på max. 12 deltagere med en parkour-instruktør og en pædagogisk instruktør. Fokus på holdet er først og fremmest at være en del af et fællesskab i fritiden og efterfølgende at forbedre sig til parkour.

”Parkour er en bevægelsesform der med sine legende og spændende bevægelser, er et rigtig godt sted for især børn og unge at arbejde med kropsbevidsthed og fysisk nysgerrighed”, fortæller Sebastian Louis Peronard fra Fundamentals, som de sidste 12 år har arbejdet professionelt med udbredelsen af en sund tilgang til Parkour.

Praktisk

Børnene skal være mellem 8 og 13 år og behøver ikke, at have en diagnose for at deltage. Parkourholdet i SNIK Gymnastik er et idrætstilbud og ikke et behandlingstilbud.

Holdet starter mandag den 1. oktober og vil foregå hver mandag fra  kl.16.30-18.00 på Nærum Ungecenter.

Se mere på www.snikgym.dk

Kontakt

SNIK Gymnastik, Maria Søderberg, tlf. 29 33 13 82