Rudersdal Elitestøtte 2017 – uddeling af støtte

Formand for Kultur- og fritidsudvalget Daniel E. Hansen uddelte sammen med formand for Team Rudersdal, Lars Hilliger, Rudersdal Elitestøtte for 13. gang torsdag den 18. maj.

Uddelingen af Rudersdal Elitestøtte sker i en styregruppe, som repræsenterer såvel Rudersdal kommune som Team Rudersdal samt repræsentanter fra idrætsverdenen.

Ved tildelingen af Rudersdal elitestøtten sagde Daniel E. Hansen (V): 
”At etablere, vedligeholde og udvikle elitemiljøer er hårdt, tidskrævende og ikke mindst dyrt. Samtidig er der også et stigende ønske om at understøtte Rudersdal Kommunes talenter, og netop derfor er talenterne også blevet styrket for 2017 – dette sker naturligvis også med respekt for de eksisterende elitemiljøer". 

Lars Hilliger supplerede i sin tale ved arrangementet med at sige, at retningslinjer naturligvis bliver tilrettet løbende de behov der er, og man fortsat vil have fokus på den eksisterende og ny viden, som elitemiljøet i Rudersdal Kommune udvikler. 

Kultur- og Fritidsudvalgets formand Daniel E. Hansen og formand for Team Rudersdal Lars Hillinger takkede foreningerne, som gør et stort arbejde både med talentudvikling og omkring elitemiljøerne. 

Følgende støtte blev givet: 

Støtteområde 1

Holte Volley, Birkerød Tennisklub, SIGMA SWIM Birkerød og Birkerød Squashklub blev støttet med 60.000 kr. mens Søllerød Gold Diggers modtog 45.000 kr. 

Støtteområde 2

Holte Mountainbike Klub og Yachtklubben Furesøen blev støttet med 20.000 kr. og Holte Roklub, Søllerød Golfklub og Rudersdal Fægteklub modtog hver 10.000 kr. Vedlagt foto af samtlige modtagere af Rudersdal Elitestøtteordning 2017.