Renovering på Rundforbi Idrætsanlæg

Et renoveringsarbejde er gået i gang på Rundforbi Idrætsanlæg. Planen er, at arbejdet løber året ud.

Dele af Rundforbi skal i den kommende tid renoveres, hvilke vil påvirke brugen af idrætsanlægget. 

Vi har en plan 

Planen er, at omklædning og badefaciliteter, der servicerer idrætshal, idrætslokaler og udendørs aktiviteter bliver renoveret i perioden 16. juni - 31. december 2020. 

I perioden 16. juni til 1. august skal loft i forhal rives ned og saneres. Efterfølgende kommer turen til resten af service bygningen. 

I perioden den 1. september - 31. december kommer genopbygningen af området til at ske. Genopbygningen kommer til at ske i fase med idrætssalen som den første og derefter omklædningsfaciliteter.  

Hvad betyder det? 

Der er en forventning om, at idrætssalen kan genåbne efter efterårsferien. I den mellemlæggende periode (10. august og frem til efterårsferien) vil der etableres en midlertidigt sal til aktiviteter. 

Når de første omklædningsfaciliteter står klar omkring den 1. november bliver de tildelt udeaktiviteter. 

I byggeperioden kan alle udeaktiviteter ikke anvende badefaciliteter på Rundforbi. Ved behov kan Vedbæk Idrætsanlæg stilles til rådighed. 

Aktiviteter i svømmehallen (både offentlig åben og foreninger) skal anvende den offentlige omklædning i byggeperioden. Ligeledes skal aktiviteter i salen og idrætshallen samt Søllerød Golddiggers ligahold til kampe benytte foreningsomklædning i svømmehallen. 

Hold løbende øje med hjemmesiden for opdateringen om renoveringsarbejdet på Rundforbi. Første opdatering vil være 1.september.