Spring til indhold

Parkering omkring Birkerød Idrætscenter

Fra onsdag den 5. maj og frem til den 1. september fungerer Søndervangshallen som vaccinationscenter hver tirsdag og onsdag. Og det har betydning for parkeringsmulighederne omkring Birkerød Idrætscenter.

Søndervangshallen er udvalgt til at fungere som vaccinationscenter. Første gang er onsdag den 5 maj. Hallen fungerer som vaccinationscenter frem til den 1. september.

Det har betydning for parkering omkring Birkerød Idrætscenter

Når Søndervangshallen benyttes som vaccinationcenter vil der være begrænset parkeringsmuligheder ved Birkerød Idrætscenter.

Det vil ikke være muligt at parkere fra skaterbanen og ned mod Søndervangshallen på de dage der vaccineres. Der vil være ca. 50 p-pladser ledige op mod Birkerød Svømmehal.

  • Søndervangshallen bruges som vaccinationscenter tirsdage og onsdage fra kl. 8.00-20.00.

Skal du benytte Birkerød Idrætscenter på 'vaccinationsdage' er det muligt at finde p-pladser i Birkerød bymidte eller på Birkerød Gymnasium efter kl. 17 eller overvej at benytte andre transportmuligheder.   

Der er tydelige skilte ved Birkerød Idrætscenter, som viser, hvor det er muligt at parkere ved Birkerød Idrætscenter og derudover vil der være P-vagter tilstede på vaccinationsdage, som vil guide borgere.