Spring til indhold

Nye tilbud i Rundforbi Svømmehal

Aqua dance

Aqua dance byder på et program med latinsk musik og karakterelementer fra salsa, i vand. Programmet begynder med 20 minutters højintensiv træning. Herefter dans i 20 minutter: genvind balancen med en spændende koreografi. Vi afslutter med 5 minutters afspænding. Programmet præsenterer en optimal blanding af kontinuerlig intermitterende træning, som giver sved på panden.

Tidspunkt : onsdage kl. 17-17.45

Anbefales for +16 år 

Max. 16 deltagere

Varighed 45 min.

Drop in.

Pris : Voksen 80 kr. (1 tur) pensionist og under 18 år 40 kr. (1 tur)

Aqua Power Tabata

Denne vandtræning byder på 8 runder aqua HIIT-træning, der kan udføres på både dybt og lavt vand. Få en helkropstræning med en række cardio- og styrketræningsøvelser på dybt og lavt vand. HIIT står for “HøjIntensiv Interval Træning” og er træning i højt tempo i korte intervaller, hvor du presser dig selv maksimalt. En HIIT-træning skifter tit mellem en øvelse, hvor pulsen kommer helt op at ringe, fx høje knæløft, og en lidt mere stillestående øvelse med fokus på styrke, fx squat.

Tidspunkt: mandage kl. 17-17.45

Anbefales for +16 år

Max. 16 deltagere

Varighed 45 min.

Drop in.

Pris : Voksen 80 kr. (1 tur) pensionist og under 18 år 40 kr. (1 tur)

Aqua Yoga – Afspænding

Yogainspireret aqua træning. Zen for dit sind, der lindrer stress, sikrer bedre søvn og en bedre fleksibilitet. Denne genoprettende Aqua Yoga-time er en del af pool meditationsklassen. Du vil lære, hvordan du laver genoprettende yoga i vandet, laver fuldflydende meditationer og får meditationer for at tilføje opmærksomhed til din pool tid og omgivelserne. Slap af, forny og foryng dig selv med vandyoga, yoga der hjælper dig med at genvinde din indre balance.

Tidspunkt: mandage og onsdage kl. 18 – 18.45

Anbefales for +16 år

Max. 16 deltagere

Varighed 45 min.

Drop in.

Pris : Voksen 80 kr. (1 tur) pensionist og under 18 år 40 kr. (1 tur)

Afspænding- og mobilitetstræning i vand

Dette program henvender sig til personer med særlige behov og som har brug for støtte til genoptræning evt. efter operation, eller efter endt genoptræningsforløb. Funktionel træning kan med fordel blandes med vandtrædning, og derved er træningen ideel som genoptræning og/eller træning til at forbedre og vedligeholde balancen samt kroppens mobilitet. På første dag i forløbet vil vi lægge ud med en snak med hver enkelt deltager omkring, hvilke behov I har og derfra lader vi alle træne i eget tempo og indenfor bevægelsesområde. Træk vejret og inspirer kroppen til at bevæge sig. (Vi har elevator ned til bassin.)

Onsdage fra kl. 10-10.45

Anbefales for +16 år

Max. 6 deltagere

Varighed 30 min.

Tilmelding til 10 ugers forløb. Opstart af nyt hold hver 10 uge. tilmelding sker via mail på rundforbi@rudersdal.dk . Armbånd købes i automaten ved opstart.

Pris: Voksen 700 kr. (10 ture) pensionist og under 18 år 400 kr. (10 ture)