Spring til indhold

Nedlukningen af Kultur- og idrætsfaciliteter forlænges

OPDATERET DEN 29. JANUAR MED RESTRIKTIONER FORLÆNGET FREM TIL OG MED DEN 28. FEBRUAR. Steder hvor der udøves Idræts-, forenings- og fritidsaktiviteter holder lukket.

I den aktuelle situation med coronaudviklingen og de seneste udmeldinger fra Statsministeren, er det besluttet,  at de restriktioner, som har været gældende indtil nu i Rudersdal Kommune, forlænges til og med den 17. januar. (DISSE ER FORLÆNGET FREM TIL OG MED DEN 28. FEBRUAR). Dette indebærer, at der fortsat også vil være lukket på de udendørs idrætsanlæg.

Beslutningen er fortsat begrundet med alvoren i den nuværende situation og bakker op omkring, at f.eks. nedlukning af fysisk undervisning på skolerne. Derfor bør det også undgås,  at børnene mødes på tværs og blandes i fritiden.

Denne beslutning er helt klart truffet – også med bevidstheden om, at der bør tilskyndes til motion osv., som bl.a. understøtter folkesundheden. Heldigvis er der i Rudersdal Kommune mange attraktive og motiverende udendørsrum, som i høj grad tilskynder til motion og dermed en understøttelse af folkesundheden.

Beslutningen om også at fastholde lukningen af kommunens udendørs idrætsanlæg er truffet i lyset af denne aktuelle meget alvorlig situation, som Danmark/vi står i. Vi skal og bør understøtte denne fokuserede indsats med henblik på at begrænse smittespredningen. Dette  handler i høj grad handler om folkesundheden. 14 dage mere i denne sags tjeneste er en god investering.

Hvis og når vi gør det – bliver der ganske sikkert ret snart mulighed for at understøtte alle tiltag, der bidrager til folkesundheden i et bredere perspektiv. 

Pas godt på jer selv, så passer I også på alle andre.