Kom til workshop i online rekruttering af frivillige

Onsdag den 3. april kan du komme til workshop i brugen af Rudersdal Kommunes onlineportal for frivilligt arbejde.

Har du brug for flere frivillige kræfter til din forening eller institution? Så er der hjælp at hente, når Frivilligcenter Rudersdal i samarbejde med Rudersdal Kommune inviterer til workshop i brugen af Rudersdal Frivilligjobportal.

Workshoppen giver mulighed for, at foreninger, organisationer, netværksgrupper eller kommunale institutioner kan lære at bruge Rudersdal Frivilligjobportal til at rekruttere nye frivillige online. Du lærer, hvordan du laver et opslag, der virker og får sparring og hjælp til at oprette dit opslag via frivilligjobportalen. Du får desuden viden om, hvad der motiverer mennesker til at blive frivillige og hvilke typer af frivilligjobs, der især er populære.

Spændende jobs i portalen lige nu

For tiden er der knap 20 frivillige jobs slået op. Der er frivillige opgaver til unge og til seniorer og alt derimellem. Nogle jobs er ugentligt tilbagevendende jobs, andre er vagtbaserede og andre igen søger hjælp til arrangementer og events:

  • Bliv frivillig gruppeleder af Kom Videre Mand Gruppe
  • Bliv instruktør og underviser på kurser for pårørende
  • Vær med som eventfrivillig på de store arrangementer
  • Bliv voksenven til et barn hos Børns Voksenvenner
  • Hjælp unge flygtninge i gang med DFUNK
  • Få hyggeligt job som kontorpasser i frivilligcentret
  • Hjælp til i Parkinson Caféen
  • Brug din erfaring og gør en forskel for unge med psykiske udfordringer
  • Og der kommer hele tiden nye opgaver

Rudersdal Frivilligjobportal

Rudersdal Kommunes portal for frivilligt arbejde giver mulighed for at se alle opslåede frivilligjobs i Rudersdal og for at kontakte de frivillige foreninger, organisationer og kommunale institutioner, der måtte interessere dig. Frivilligportalen er desuden der, du finder vej til at oprette et opslag, hvis du søger frivillige.

Portalen er etableret i et samarbejde mellem Rudersdal Kommune og Frivilligcenter Rudersdal, hvor frivilligcentret er med til at sikre, at foreninger og kommunale institutioner får kendskab til portalen. Frivilligcentret afholder den kommende tid en række workshops, hvor du kan få viden om og inspiration til at rekruttere frivillige online via portalen.

Rudersdal Frivilligjobportal kan tilgås her:

Bliv frivillig

Og via Frivilligcenter Rudersdals hjemmeside 

 

Workshop

Tid: Onsdag den 3. april kl. 16.00 – 18.00

Sted: Frivilligcenter Rudersdal, lokale 202, Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte

Entré: Fri entré.

Tilmelding: Tilmelding er påkrævet senest den 29. marts til Frivilligcenter Rudersdal på mail info@frivilligcentret.dk eller tlf. 45 89 00 56.