Kom til beachvolleystævne på Vedbæk Strand

Den 27. og 28. juli afvikles der et semifinalestævne i det officielle danmarksmesterskab i beachvolley på Vedbæk Strand. Det er gratis for tilskuere, og der er masser af fede konkurrencer for publikum både lørdag og søndag.

Stævnet, der er en del af den såkaldte Pepsi MAX Beachvolley Tour, arrangeres af Volleyball Danmark i samarbejde med Rudersdal Kommune, Vedbæk Havn, Elite Beachvolley og Vedbæk Surfklub. 

 

Sommerstemning

Pepsi MAX Beachvolley Tour er en landsdækkende beachvolley turnering, der strækker sig fra maj til august, hvor der hver weekend bliver afholdt stævner rundt omkring i landet.

Til stævnerne er der rigtig god sommerstemning, hvor man kan nyde beachvolley fra tribunen, høre musik og nyde godt af de mange sponsorprodukter og konkurrencer, som er en del af eventen.
 

Vigtige point i Vedbæk

I år lægger Vedbæk Strand sand til det andet semifinalestævne, hvor beachvolleyspillerne i den øverste eliterække kæmper om vigtige point for at kunne komme med til DM-finalen. Til stævnet i Vedbæk spilles der i rækkerne fra elite til 4. division. 

”Vi er meget taknemmelige for Rudersdal kommunes store samarbejdsvillighed og engagement for at få stævnet til Vedbæk Strand. Vi har store forventninger til stævnet, og jeg er sikker på at det bliver en succes for både spillere og tilskuere”, udtaler Peter Morsing, Beachvolley Koordinator i Volleyball Danmark.

I Rudersdal kommune glæder man sig over, at kommunens borgere og sommergæster fra nær og fjern denne sommer kan få en anderledes oplevelse på Vedbæk Strand.

Både lørdag og søndag vil der være konkurrencer for publikum på centre court kl. 12 og kl. 14.

 

Der er fri entré, og alle er velkommen!

 

Tid og sted

Vedbæk Strand, Vedbæk Strandvej 360, 2950 Vedbæk

Lørdag fra kl. 9 til ca. kl. 19

Søndag fra kl. 9 til ca. kl. 16