Spring til indhold

Høsterkøb Sogn lukker ned

Høsterkøb Sogn lukker ned. Se, hvordan lokal nedlukning påvirker Høsterkøb Sogn.

Rudersdal Kommune er fra den 30. maj 2021 forpligtet til at lukke for fysisk fremmøde på skoler og fritidstilbud i Høsterkøb Sogn, da sognet opfylder kriterierne for nedlukning. 

Borgere i Høsterkøb Sogn modtager information fra borgmesteren om den lokale sogne-nedlukning på SMS og i e-Boks den 29. maj 2021.

Ved sogne-nedlukning lukker skoler og fritidsaktiviteter for fysisk fremmøde i sognet. Der bliver etableret nødpasning for 0.-4. klasser ved nedlukninger. 

Dagplejer, vuggestuer og børnehaver vil stadig være åbne. 

Hjemmeplejen kører fortsat ud som normalt.

Følgende kultur- og fritidstilbud holdes lukket

  • Høsterkøb Multibane og fodboldbanen. 
  • Lokaler og lokaliteter til idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter, herunder idrætshaller, svømmehaller, træningscentre og foreningslokaler.
  • Lokaler til kulturaktiviteter, herunder museer, kunsthaller, kulturhuse, teatre, spillesteder, biografer, biblioteker, aftenskoler, daghøjskoler, Folkeuniversitetet samt musik- og kulturskoler.
  • Også her er der undtagelser. Lokaler til nødvendig genoptræning lukker ikke. Biblioteker må holde åbent for offentligheden med henblik på udlån og aflevering af bøger og andre materialer til forsknings- og undervisningsbrug.

Forsamlinger med et politisk eller andet meningsbefordrende øjemed er ikke omfattet af nedlukningen.

Du kan læse mere om nedlukningen og finde svar på spørgsmål på: 

Sogne-nedlukning: Høsterkøb Sogn​

Sundhedsmyndighederne opfordrer borgere i Høsterkøb Sogn til at blive testet for covid-19 og se så få personer som muligt.
Du finder både lokale og regionale teststeder på vores side om test: 

Test for COVID-19 (coronavirus)