Spring til indhold

Genåbning af udendørs idrætsfaciliteter

Fra mandag den 1. februar åbnes kunstgræs- og atletikbaner i Rudersdal.

Det er blevet besluttet, at Rudersdal Kommune med virkning fra den 1. februar 2021 genåbner de udendørs idrætsfaciliteter. 

Dette indebærer, at der åbnes for kunstgræsbanerne på Rudegaard Idrætsanlæg, Rundforbi Idrætsanlæg, Vedbæk Stadion og Birkerød Idrætscenter samt for atletikbanerne på Rundforbi Idrætsanlæg og Rudegaard Idrætsanlæg. Banerne åbnes primært til foreningsbrug og de vedtagne fordelingsplaner er fortsat gældende.

Regeringens regler for nedlukning og forsamlingsforbud skal fortsat følges, ligesom alle former for træning og aktivitet skal følge de respektive idrætsforbunds anbefalinger og retningslinjer. Følg derudover de opsatte skilte på idrætsanlæggene.

Hvad gør foreningen

  • Foreningen har ansvaret for at forsamlingsforbuddet og sundhedsmyndighedernes regler om afstand, hygiejne m.m. overholdes i forbindelse med aktiviteten.
  • Kommunikerer til deltagerne, om ikke at samles i tilknytning til træning før og efter træningen.
  • Kommunikerer til deltagerne, at transport til og fra træning bør ske individuelt og ikke ved samkørsel.
  • Foreningen sikrer, at forældre og andre som ikke er en direkte del af aktiviteten, ikke kommer ind på idrætsanlægget og at aflevering og afhentning af børn sker udenfor idrætsanlægget.
  • Det er foreningens opgave at sikre værnemidler.
  • Foreningen skal opsætte informationsmateriale fra Sundhedsstyrelsen og eget forbund.
  • Foreningen skal organisere sig med Corona-guides, der har til opgave at guide idrætsudøvere, trænere mm. før, under og efter aktivitet.
  • Corona-guiden skal være fysisk og synligt tilstede ved aktiviteten og skal også have fokus på, at der ikke opstår sammenstimling af personer, når deltagerne kommer til eller forlader faciliteten.

Vi videregiver samtidig myndighedernes kraftige appel til, at man bliver hjemme og ses med så få personer som muligt og gør opmærksom på, at deltagelse i aktiviteter i den nuværende situation, vil øge smitterisikoen.

Pas godt på jer selv, så passer I også på alle andre.