Spring til indhold

Flot placering til Holte Atletiks damer på Rudegaard Stadion

Holte Atletik afholdt søndag 8. september atletikstævne på Rudegaard Stadion med deltagelse af atletikklubber fra hele Danmark. Det var første gang i 20 år at den traditionsrige atletikklub inviterede til holdkamp på hjemmebane.

Der blev løbet, sprunget og kastet da Holte Atletik afviklede dobbeltmatch på Rudegaard Stadion for hold i den anden weekend i september.

”Atletikfaciliteterne på Rudegaard Stadion blev renoveret for 2 år siden og det har i den grad forbedret træningsforholdene og selvom det ikke lykkedes at rykke op denne gang har vi nu markeret overfor de andre atletikklubber at Holte Atletik er på vej frem igen med gode atleter og et fint stadionanlæg”, var konklusionen fra en tilfreds formand for Holte Atletik, Søren Bidstrup. 

Atletikstævne 8.9.2019
Atletik

Holte Atletiks damer

På damesiden konkurrerede Holtes unge atleter mod hold fra Skive, Åbenrå, Hvidovre, Bagsværd og Ballerup om oprykning til atletikkens elitedivision. Pigerne endte på en flot 3-plads og var dermed ikke blandt de 2 klubber som rykkede op men med et meget ungt hold der på vej frem lover det rigtig godt for fremtiden.

Der var hele dagen mange spændende dyster og fine resultater og i herrernes konkurrence på 4x100m stafet satte Greve Atletik ny dansk rekord.