Spring til indhold

En god tradition tilbage med fuld musik

En god og dejlig tradition er tilbage i Birkerød Idrætscenter efter en pause. Torsdag den 28 oktober var det atter muligt for børn og voksne fra daginstitutioner i Rudersdal at samles til ”De små synger sammen dag”.

Arrangementet er et årlig tilbagevende begivenhed for kommunens børn i dagpleje og daginstitution. I år var der tilmeldt ca. 375 børn og 75 voksne til arrangementet.

Det var bandet “Æsken”som var på scenen, og børnene nød tydeligvis ”Æsken” og havde fornøjelsen af at hoppe rundt i den store multihal på Birkerød Idrætscenter.

Æsken

Det er tydeligt at se, hvilken fornøjelse de små har af denne dag, - hvor de danser og synger et par timer og derefter spiser madpakker sammen med mange andre børn, inden de drager hjem igen.

Lidt om De små synger sammen

De små synger sammen dag er en årlig musikevent i Rudersdal Kommune, der startede tilbage i 2007. Arrangementet afholdes samme dag hver år - på Spil sammen dagen  -  sidste torsdag i oktober .

De små synger sammen dag er et musikalsk mødested med

  • fællessang med 3-500 børn og voksne
  • koncertoplevelse med professionelt  band, som spiller koncert i børnehøjde. 

De små synger sammen dag er målrettet børn og pædagoger i dagtilbud i Rudersdal og hvert år deltager mellem 3-500 børn og voksne.