Spring til indhold

Aktivitetsoase på Rudegaard Idrætsanlæg

Du har nu mulighed for at krydre din løbetur på Lysløjpen eller i skoven med en omgang træning på motionsredskaber ved Rudegaard.

Hvis du kan lide en god løbetur i de dejlige naturskønne områder i og omkring Rude Skov, kan du kombinere dem med en god træning på fitnessredskaber på Rudegaard. 

Du kan enten benytte motionsredskaberne til at varme op, til en god gang fitness træning eller en omgang træning, hvor du får konditionstræning ved at få pulsen op ved en løbetur og styrketræning i udendørs redskaberne, der dækker hele kroppen.   

Du finder flere forskellige typer motionsredskaber. Brug af redskaberne er på eget ansvar. 

Sådan bruger du redskaberne

Du kan benytte de forskellige redskaber til at træne forskellige muskelgrupper. På de enkelte redskaber kan du se hvilke muskler du træner og hvordan du benytter redskabet.

Klik på de enkelte illustrationer for at se hele øvelsen. 

 

Aktivitetsoasen er en del af RudersdalRutens Univers

RudersdalRutens Univers har til formål at inspirere og aktivere flere i Rudersdal til oplevelser i naturen.

Du kan finde mange stier og ruter, hvor du kan løbe, cykle eller gå en tur. RudersdalRutens Univers indeholder også en række aktivitetsoaser udover aktivitetsoasen på Rudegaard, hvor du kan træne og være aktiv alle ugens dage, hele året rundt. Universet har aktiviteter målrettet både børn og voksne. Børnene kan prøve cykelmyggens cykellegeplads, Eventyrskoven, Kronhjorten og TusindbenRuten. Voksne kan gå på opdagelse i de mange ruter, der kan inspirere til bevægelse. 

Du kan hente en app 'RudersdalRutens Univers' i appstore og googleplay, der guider dig rundt i universt