Spring til indhold

Sommerferieaktiviteter på idrætsanlæggene

Aktiv Sommer er aktiviteter i sommerferien for børn og unge, der bor eller går i skole i Rudersdal Kommune. Få overblikket her.

​Igen i år er der et væld af aktiviteter på Aktiv Sommer-programmet og en del af dem foregår blandt i Birkerød Svømmehal og på idrætsanlægget og i Rudersdal Skatepark, hvor der er stor gadefest 1. juli.

Masser af aktiviteter i Birkerød Svømmehal

Diskofest, havfruesvømning, aqua yoga og meget andet i vandet. Der er fuld gang i Birkerød Svømmehal i løbet af sommerferien. Få overblikket herunder.

Aktiviteterne kræver ingen tilmelding, men blot at der købes indgangsbillet til svømmehallen. 

Hver tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag fra kl. 11.30 vil der desuden blive sat aktivitetsbane op i vandet til fri leg.

Det udendørs beachområde har åbent alle dage og byder på musik, liggestole og aktiviteter.

Aktivitetshold

Aktiv Sommer - gadefest

Gadefest for alle 1. juli i Rudersdal Skatepark

Ung i Rudersdal inviterer - i samarbejde med lokale kulturinstitutioner og foreninger - alle i Rudersdal Kommune til gadefest ved Rudersdal Skatepark i Birkerød fredag den 1. juli kl. 13-18.

Til gadefesten kan du deltage i flere forskellige drop-in workshops med bl.a. street basket, breakdance, skate, street soccer og roundnet. Der vil også være konkurrencer, små turneringer samt shows med professionelle undervisere, alt imens en DJ spiller op under den åbne himmel.

Gadefesten er åben for alle, så er du blot nysgerrig, er du velkommen til blot at kigge forbi og mærke den gode stemning. 

Aktiv Sommer i Rudersdal

Få et overblik over alle sommerferieaktiviteterne i Rudersdal Kommune og hvordan du tilmelder dig her. Tilmelding åbner 10. maj kl. 18.

Aktiv Sommer 2022 - overblik

Aktiv Sommer