AFLYST- Floating for gravide

Floating for gravide er desværre aflyst, da der ikke har været nok tilmeldinger.

Er du gravid? Nu har du muligheden for at få en helt unik oplevelse i Birkerød Svømmehal fredag den 21. februar. Rudersdal Idræt tilbyder i samarbejde med Lilja Steingrímsdóttir fra Island  en times "Flohetta Float” - en aften, som giver rum til ro og en dybere kontakt mellem dig og din baby i maven.

Floating, som på dansk kaldes for flydeterapi, giver dig en unik oplevelse, da vægtløshed og vandets varme berøring, virker dybt afspændende og nærer både krop og sjæl. Tankernes begrænsede sanseinput øger kontakten mellem dig og dit barn når I flyder sammen i vand.

 

Billetter

Prisen for Floating er 300 kr. inkl. entré.

Der er et meget begrænset antal pladser til Floating i varmtvandsbassinet, som fordeles efter ”først til mølle-princippet”.

 

Svømning i stearinlysenes skær

Samme aften er det muligt at nyde en behagelig svømmetur i stearinlysenes skær i svømmehallen, her er alle velkommen. Tag din kæreste/mand eller veninde med, så kan I sammen få en afslappende fredag aften.

Fakta

Fredag den 21. februar.
Floating for gravide kl. 17.10 eller kl. 18.15.
Birkerød Svømmehal, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød.

Fra kl. 16.30-19.30 svømning i stearinlysenes skær - kun for voksne.

Praktisk

Floating foregår i varmtvandsbassinet. Du skal stå klar uden for bassinet 5 minutter før holdet starter.

Prisen for Floating er 300 kr. inkl. entré. Henvend dig til livredderen og få udleveret indgangs-armbånd ved fremvisning af kvittering fra Wannasport.