Missing pic
Missing pic

Velkommen til Birkerød Idrætscenter!

Åbningstider i julen

Birkerød Idrætscenter, Rundforbi Idrætsanlæg og Rudegaard Idrætsanlæg holder lukket følgende dage i julen 2014:
24. december
25. december
26. december
-
31. december
1. januar 2015

Birkerød Idrætscenter, som er det nyeste af idrætsanlæggene I Rudersdal Kommune, åbnede dørerne d. 1. februar 2008. Centret er tegnet af den danske akitektvirksomhed Schmidt Hammer og Lassen.

Centret omfatter multihal, foyer, cafe, fitnesscenter, sportssale, mødefaciliteter og 7 fodboldbaner. Centeret er disponeret på tre niveauer og har i alt en samlet arealstørrelse på 9.200m2. Alle funktioner samlet i ét overskueligt center. Når du ankommer til idrætscentret, så benyt de opstillede touch point og infotavler i foyeren til at finde vej til baner, omklædningsrum og lokaler.

Svømmehallen ligger 50 meter fra centret og tilbyder 2 x 25 m bassin, varmtvands- og udendørs bassin. I svømmehallen finder du også sauna og særlige handicapvenlige omklædningsrum. Den hyggelige svømmehal har et aktivt foreningsliv, som sætter sit præg på dagligdagen. Der er etableret udendørs poolområde og beachvolley, som kan bruges i sommermånederne.

Vi vil gerne i vort daglige arbejde gøre brugen af Birkerød Idrætscenter til en særlig oplevelse. Dette vil vi opnå ved, at have fokus på, at give en god service og vise høj kvalitet og fleksibilitet i opgaveløsningen. Vores medarbejdere står altid til rådighed for hjælp og vejledning.
Sidst opdateret: 01.12.2014

STAVGANG ONSDAGE
24. december - flere dage
BOOKINGKURSUS FOR BRUGERE AF...
14. januar
FORENINGEN PÅ NETTET
4. februar
SOCIALE MEDIER - NYE...
16. marts
FRIVILLIGT FOLKEOPLYSENDE...
16. april